Harezmi Eğitim Modeli

4.Hafta çalışmamızda web2 araçlarından örneklerle  çalıştık. Önce mentimeter.com'da hep beraber kelime bulutumuzu yaptık. Daha sonra wordart.com sitesinde öğrencilerimizden istedik. Keyifli bir hafta daha geçirdik.

Okulumuzdan görevlendirilen Bilişim Teknolojileri öğretmeni Çiğdem ERBAY, Matematik öğretmeni Burhan ÇELİK , Fen Bilimleri öğretmeni Nurşen YILDIRIM, Teknoloji Tasarım öğretmeni Gül ÖZDEMİR, Sosyal Bilgiler öğretmeni Özden BAŞDOĞAN ve rehber öğretmenimiz Meliha KUŞ ÖZCAN  rehberliğinde  seçilen 18 öğrenciyle Harezmî Eğitim Modeli derslerimiz 5 Aralık 2019 Perşembe günü başladı.

Okulumuzda 22 Mayıs Salı günü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yüksel ARSLAN´ın katılımıyla Harezmi Eğitim Şenliği´nin açılışı yapıldı. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen ve her aşamasında yanımızda bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde görevli Serkan Kaya, Şinasi Demir ve Hasan Uçar´a teşekkür ederiz.

Eğlenceli ve eğitici bir süreçle tamamlanan projemizi velilerimize sunduk. Velilerimizden tam not alan projede emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Sera ve sulama sistemleri, fide dikimi hakkında öğrencilerin bilgilenmesi ve yerinde görmek ve gözlemlemek amacıyla 11/04/2018 tarihinde Harezmi öğretmenleriyle birlikte Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ne sera ve akıllı sera uygulamaları için gezi düzenlenmiştir.

Yenilenebilir enerji kaynakları hakkında öğrencilerin bilgilenmesi ve yerinde görmek ve gözlemlemek amacıyla 05/04/2018 tarihinde Harezmi öğretmenleriyle birlikte Baraj Mesleki ve Teknik Lisesi´ne "Yenilenebilir Enerji Kaynağı(Güneş Enerjisi) " uygulamaları için gezi düzenlenmiştir.

Öğrencilerimiz kodlamayla tanıştılar ve öğrendikleri bilgileri projede kullanmaya başladılar.

Okulumuzdan görevlendirilen Bilişim Teknolojileri öğretmeni Çiğdem YÜKSEL, Matematik öğretmeni Esra AKSOY ve İmam Hatip Ortaokulu´ndan Gülşah ÇİÇEK HAYTA, Fen Bilimleri Elif Ebru AKSOY, Teknoloji Tasarım öğretmeni Gül ÖZDEMİR ve rehber öğretmenimiz Meliha KUŞ ÖZCAN  rehberliğinde  seçilen 19 öğrenciyle Harezmî Eğitim Modeli derslerimiz başladı.