PROJE ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE POLONYA HAREKETLİLİĞİ(10-17 NİSAN 2016)

Erasmus+Cities on Rivers projemiz kapsamında 10-17 Nisan 2016 tarihlerinde Polonya hareketliliğimiz gerçekleşti.Hareketliliğe Okul Müdürümüz Recai Ocak;ÖğretmenlerimizR.ZuhalKutlu,EmineM.Yıldırım;Öğrencilerimiz Yaren Yüzgeç,PolatKoç,A.SalihSözer,DemirkanAka,Sevgi Diker katıldı.Proje programı doğrultusunda öğrencilerimiz Polonyalı ailelerin yanında kaldılar.Beş farklı ülkeden gelen diğer arkadaşlarıyla yıllarca sürecek  dostlukların temelini attılar. Kültürlerarası diyalogun en güzel örneklerini sergilediler.Antalya'da yaptıkları çalışmaları başarılı bir şekilde sundular.Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Polonya'daki eğitim-öğretim sistemini izleme fırsatı buldular.Brda Nehri üzerinde incelemelerde bulundular.Ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ettiler.Ev sahibi ülke Polonya'ya ve diğer proje ortaklarımıza teşekkür ediyoruz.

Yayın: 05.02.2016 - Güncelleme: 18.11.2019 13:16 - Görüntülenme: 874