ANTALYA / MURATPAŞA - Barbaros Ortaokulu

H. Rahmi DAŞKIN - Müdür

Aralık 1960 Isparta Senirkent doğumlu olup evli ve 1 çocuk babasıyım. İlk, orta ve lise eğitimimi Senirkent´te tamamladım. Üniversite eğitimimi de Eskişehir Eğitim Fakültesi (F.K.B.) bölümünde tamamladım.

İlk görev yerim Diyarbakır Merkez Ali Emiri Ortaokulu olup daha sonra Diyarbakır Kulp Lisesine atandım. Mecburi hizmetimi burada tamamladıktan sonra Antalya ili Aksu Anadolu Öğretmen Lisesi Md. Baş yardımcısı olarak atandım. Daha sonra sırası ile Antalya Anadolu İmam-Hatip Lisesine Md. Baş Yardımcısı, Kocademir Ortaokulu Müdürü, Gebizli Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Kurucu Müdürü, Hacı-Melike Bileydi Anadolu Lisesi Müdürü, Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Md. Baş Yardımcısı, Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Adem Tolunay Anadolu Lisesi Okul Müdürü, Kamile Çömlekçioğlu Okul Müdürü olmak üzere toplam 41 yıllık yöneticilik tecrübem sonrasında Barbaros Ortaokulu Müdürü ve bünyesindeki Barbaros İmam Hatip Ortaokulu müdürü olarak 02.08.2023 tarihinde göreve başladım.