Erasmus

Barbaros Ortaokulu olarak koordinatörlüğünü yaptığımız  "Mutlu Nesiller için Yaşanabilir Dünya" adlı projemizin öğretmen hareketliliğini İtalya'nın Vasto şehrinde başarıyla  gerçekleştirdik.

Eyl

Okulumuzda 2017- 2018 Eğitim-Öğretim yılında Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı koordinatörlüğünde; 01 Eylül 2017 tarihinde başlayan Erasmus+ "Göçle Gelen Çocukların Eğitime Entegrasyonu" adlı projemiz 31 Ağustos 2018 itibariyle tamamlandı.

Okulumuzda 2017- 2018 Eğitim-Öğretim yılında Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı koordinatörlüğünde Erasmus+ "Göçle Gelen Çocukların Eğitime Entegrasyonu" adlı projemiz yürütülmektedir.

Erasmus+ Cities on Rivers projesinin  Romanya Hareketliliği 15-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Okulumuzun Cities on Rivers Erasmus+ projesinin 2.Ulus Ötesi Toplantısı 14-16 Şubat 2017 tarihleri arasında İtalya'nın  Corregio şehri Convitto Nazionale Rinaldo Corso okulu ziyaret edilerek kısa süreli eğitim ve ulus Ötesl toplantı proje çalışması yapılmıştır.

BARBAROS ORTAOKULU AVRUPA BİRLİĞİ CITIES ON RIVERS PROJESİ DEVAM EDİYOR.

03 Aralık 2016 tarihinde Avrupa Birliği  Erasmus+ Cities On Rivers projesinde planlandığı  üzere O2 çalışması olarak 3 öğretmen Sosyal Bilgiler Reyhan Zuhal KUTLU, Fen Bilimleri Elif Ebru AKSOY İngilizce Yusuf ÖZKARA  15 öğrenci ile Manavgat çayı su analizi yapmak Su  Ekosistemini  tanımak   canlı Habitatlarını incelemek üzere Manavgat şelalesine gidilmiştir.

OKULUMUZ ERASMUS + PROJE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ MANAVGAT IRMAĞINDA ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPTI

Okulumuzun da ortağı olduğu Erasmus+ Cities on Rivers projesi kapsamında coğrafya dersimizi yaptık.Öğrencilerimiz nehirlerle ilgili önemli bilgiler öğrendi.

ANTALYA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE EKİBİNDEN EMRE ÇALIŞKAN BEY 'LE PROJE ÇALIŞMALARIMIZI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI(25.12.2015)

Erasmus+ Cities on Rivers projemiz için öğrencilerimizle koordinatör ülke tarafından gönderilen kimya  dersimizi işledik.Öğrencilerimiz dersten büyük keyif aldılar.

Erasmus+ Cities on Rivers projesi için proje ortağı ülkelerimize yeni yıl kutlama kartlarımızı gönderdik.O ülkelerimizden de bizlere kutlama kartları geldi.Teşekkür ediyoruz.