eTwinning

Proje kurucusu Gül ÖZDEMİR, Proje Ortakları Çiğdem ERBAY, S.Hülya DEMİRCİ DOĞAYI SEVELİM YEŞİLİ KORUYALIM eTwinning projesi başlatılmıştır.

Geri dönüşümü sanatla birleştiriyoruz. Kullanılmayan, atık durumda bulunan malzemelerle geri dönüşüm tasarımları elde etme amacını taşımaktadır. Kaynakların daha verimli kullanılması, oluşan atık miktarının azaltılması ve atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan atık önleme girişimidir. Atık malzemelerden fikirler katabilir, geri dönüşüme estetik bir boyut ekleyebiliriz. Dünyamız ve çevremiz ev atıkları ve diğer atıklar nedeniyle çok kirlenmekte ve üretim hammaddeleri giderek azalmaktadır. Eğer bizler daha az hammadde kullanıp, atıklarımızı değerlendirip ve dönüştürerek hem çevreyi korumuş oluruz hem de ekonomiye katkı sağlamış oluruz.

2019 Fuat SEZGİN yılı ilan edilmiştir.Bu sebeple projemiz kapsamında Fuat SEZGİN ve bilime katkılarını içeren çalışmalar yapmayı amaçlıyoruz.Proje kapsamında;
Fuat SEZGİN'in yaşamı ve bilime yaptığı katkıları kapsamında öğrencilerin farkındalığını arttırmak,
Öğrencilerin bilim ve Fene olan merak duygusunu açığa çıkarmak,
Yaparak yaşayarak öğrenmeyi desteklemek,
Öğrencilerin sürece aktif katılımını sağlamak,Fuat SEZGİN köşesi oluşturmak,
Fuat SEZGİN'in bilimde yaratıcı olmanın gerekliliği tezini öğrencilerin benimsemelerini sağlamak,
Böylece gelecekteki bilime meraklı öğrenci sayımızı arttırmak,
Proje kapsamında hedeflenen çalışmalarla Fuat SEZGİN yılı icra edilmiş olacaktır.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda eTwinning projesi kapsamında İngilizce öğretmenleri Güler EROL ve S.Nazlı GEDİKOĞLU önderliğinde Mart ayında  23 öğrencimizin katılımıyla LEARNING ENGLISH WITH ACTIVITIES etkinliği başlatılmış ve süreci devam etmektedir.

Öğrencilerin, "Veren el alan elden üstündür" anlayışını idrak ederek ve özümseyerek yaşamalarına katkı sağlamak amacıyla başlattığımız projemiz tümsınıflara iyilik kutuları konularak hayata geçirildi.