Rehberlik

Bugün 8. sınıflarımıza yönelik, mezun öğrencimiz ve şu anda Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı TCSG GÜVEN gemisinde görev yapan SG Teğmen Yağmur   İrem BAYBAL meslek tanıtımı semineri gerçekleştirdi.

Okulumuzdan mezun olan değerli öğrencimize vefası ve katılımı için teşekkür ediyor,görevinde başarılar diliyoruz.

Bugün 7. ve 8. sınıf öğrenci velilerimize yönelik rehberlik servisi tarafından " Çocuklarda Psikolojik Sağlamlık" konulu seminer çalışması gerçekleştirildi.

Vakit ayırıp katılan velilerimize çok teşekkür ederiz.

Üst öğrenim kurumlarını tanımak amacıyla bugün 8. sınıflarımızla Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik.

Misafirperverlikleri için öğretmen ve öğrencilere çok teşekkür ederiz.

Üst öğrenim kurumlarını tanımak için 8. sınıflarımızla bugün Antalya Spor Lisesi'ni ziyaret ettik.

Misafirperverlikleri için okul idaresi ve öğretmenlerine çok teşekkür ederiz.

Üst öğrenim kurumlarını tanımak amacıyla bugün 8. sınıflarımızla Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi ve Erünal Sosyal Bilimler Lisesi'ni ziyaret ettik.

Misafirperverlikleri için öğretmen ve öğrencilere çok teşekkür ederiz.

Üst öğrenim kurumlarını tanımak amacıyla bugün 8. sınıflarımızla Dr.İlhami Tankut Anadolu Lisesi ve Fettah Tamince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik.

Misafirperverlikleri için öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Üst öğrenim kurumlarını tanıtmak amacıyla bugün 8. sınıflarımızla Antalya Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik.

Misafirperverlikleri için öğrencilere çok teşekkür ederiz.

Kas

Üst öğrenim kurumlarını tanıtmak amacıyla bugün 7. ve 8. sınıflarımızla ATSO Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret ettik.

Misafirperverlikleri ve müzik dinletisi için öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Kas

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Siberay Birimi'nde görevli polis memuru tarafından öğrencilerimize "Siber Zorbalık ve Güvenli İnternet Kullanımı" konulu seminer verildi.

Ayrıca polislik mesleğine ilgi duyan öğrencilerimiz misafirimize sorularını sorma fırsatı elde etti.

Kas

Antalya Sağlık İl Müdürlüğü personeli tarafından bugün 5. sınıflarımıza yönelik Diyabet ve Çölyak Hastalıkları ile ilgili bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Ayrıca sosyal hizmet uzmanı tarafından da "akran zorbalığı" konulu çalışma yapıldı.

Kas

Üst öğrenim kurumlarını tanıtmak amacıyla bugün 8. sınıflarımızla Aksu Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Aksu Fen Lisesi'ni ziyaret ettik.

Misafirperverlikleri için öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Kas

8. sınıf öğrencilerimiz ile birlikte üst öğrenim kurumlarını tanımak amacıyla bugün Adem Tolunay Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik.

Misafirperverlikleri için öğretmen ve idarecilerine çok teşekkür ederiz.

Nis

Bugün Ahenk projesi kapsamında kariyer günleri etkinliğimizde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği Motosikletli Polis Timlerini ağırladık.Kendilerine katılımları için çok teşekkür eder,bu vesileyle Emniyet Teşkilatının 10 Nisan Polis Haftası'nı kutlarız.

28.03.2022 pazartesi günü Ahenk projesi kapsamında Fettah Tamince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehber Ögretmeni Mustafa YILDIRIM ve öğrencilerini üst öğrenim kurumlarını tanıtımı için okulumuzda ağırladık.Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ahenk Projesi kapsamında bugün Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ramazan GÖK Bey bilgi ve tecrübelerini 8. Sınıf öğrencilerimize aktardı. Kendilerine cok teşekkür ediyoruz.