ANTALYA / MURATPAŞA - Barbaros Ortaokulu

Rehberlik

Şbt

Ahenk projesi kapsamında 5. ve 6. sınıf öğrencilerimize rehberlik servisi tarafından 'İhmal ve İstismar' konulu seminer çalışması yapıldı.

Şbt

Ahenk projesi kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizle üst ögrenim kurumlarını tanıtmak amacıyla Spor Lisesi'ni ziyaret ettik.Tüm öğretmen,idareci ve ögrencilere misafirperverlikleri içıin teşekkür ederiz.

Şbt

Ahenk projesi kapsamında 8. sınıf  öğrencilerimizle üst öğrenim kurumlarını tanımak amacıyla Gülveren Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik.Tüm öğretmen,idareci ve öğrencilere misafirperverlikleri için teşekkür ederiz

Şbt

Ahenk projesi kapsamında 8. sınıf ögrencilerimizle üst ögrenim kurumlarını tanımak amacıyla TOBB Fen Lisesi'ni ziyaret ettik.Tüm öğretmen,idareci ve öğrencilere misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Şbt

AHENK projesi kapsamında Antalya Bölge İdare Mahkemesi hakimi Sayın Yücel KAMA 8.sınıf öğrencilerimize mesleğini tanıtıp Hayat tecrübelerini aktararak öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Kendisine teşekkür ederiz.

Şbt

Üst öğrenim kurumlarını tanımak amacıyla 8. sınıf öğrencilerimizle ATSO Güzel Sanatlar Lisesine gezi düzenledik. Okulun tüm idareci öğretmen ve öğrencilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Hüseyin Korkmaz 8.sınıf öğrencilerimize  hem okulunu ve bölümünü tanıttı hem de MESEM programı hakkında bilgi verdi.