Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Salih KAYGUSUZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Yakup HOPLAR ,eğitim öğretim sürecini yerinde incelemek üzere bugün okulumuza ziyarette bulunmuşlardır.

Kendilerine ziyaretleri için teşekkür eder,görevlerinde kolaylıklar dileriz.

14 Mart Perşembe günü okulumuzda AFAD ekipleri bilgilendirmesi eşliğinde ve okul Sivil Savunma Kulübü koordinesinde deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Bilinçli olmak hayat kurtarır.

8.sınıflarımıza yönelik Tüketici Haftası etkinlikleri kapsamında Tüketici Hakem Heyeti başkanlığında çalışan raportörler tarafından eğitim verilmiştir.

Bugün 8. sınıf velilerimize yönelik gerçeklestirdiğimiz "LGS 'ye 3 Ay Kala' bilgilendirme toplantısında sınıf rehber öğretmenleri,LGS kapsamında yer alan derslerin öğretmenleri,okul rehber öğretmeni ve okul idaresi velilere önerilerde bulunup durum değerlendirmesi yapmıştır.

Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Antalya'ya gelişinin 94. yıldönümü sebebiyle gerçekleştirilen törende emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda yaptığımız deneme sınavlarında üst üste üç kez okul birincisi olan öğrencilerimize ve son deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.

Öğrencilerimizi kutlar,başarılarının daim olmasını dileriz.

5/G sınıfı öğrencimiz Serkan Umut BENCİK bilek güreşi dalında Antalya birincisi olmuştur.

Öğrencimizi kutlarız.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında; kültürel mirasımızı koruma, gelecek nesillere aktarabilme ve zengin anlam özelliklerini daha iyi kavramayı amaçlayarak öğrencilerimizin eserlerinden oluşan"Deyimler ve Atasözleri Sergisi" düzenledik. Bu sayede hem eğlendik hem öğrendik.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Yakup HOPLAR ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Aydın KELEŞ ,okulumuza ziyarette bulundular.

Kendilerine teşekkür eder,görevlerinde başarılar dileriz.

Bakanlık tarafından yürütülen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuzda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir.

Her birini emeklerinden dolayı kutlarız.

Hikaye anlatma yarışması birincisi

8/D sınıfı öğrencisi Fevzi Kerem DEMİRCİ,

En iyi cümle/afiş yarışması birincileri

7/D sınıfı öğrencisi Gizem Nur ÇAKIR

5/B sınıfı öğrencisi Kayra VATAN,

Sözlük yarışması birincisi

8/B sınıfı öğrencisi Ecem HAYIRLI,

Dede Korkut hikayesi yazma yarışması birincisi

8/C sınıfı öğrencisi Mehmet Yaman TAŞPEK

7. ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik planladığımız "Mezunlarla Buluşma Etkinliği'ni bugün gerçekleştirdik.Vakit ayırıp gelen ve tecrübelerini paylaşan mezun öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Birbirlerini en çok aynı sırada oturanlar anlar.

Mezun öğrencilerimiz

Suğra ÇOTUR

Buket TURHAN

Emrehan ÇETİN

Demir Kaan KARATAŞ

Efe Altay ELMAS

Taha Emin KÖROĞLU

Bakanlığımızın ‘Dilimizin Zenginlikleri Projesi’ kapsamında ‘Anahtar Kelimelerle Hikâye Anlatma’ yarışması düzenledik. Yarışmaya katılan öğrencilerimizin heyecanlı oluşları ve anlattıkları öyküler ile yarışmamız verimli bir şekilde tamamlandı.Öğretmenlerimizden oluşan kurulun değerlendirme sonucuna göre;

8/D sınıfı öğrencisi Fevzi Kerem DEMİRCİ birinci,

8/C sınıfı öğrencisi Beren DİLMAÇ ikinci ,

5/C sınıfı öğrencisi Azra TOP üçüncü olmuştur.

Öğrencilerimizin her birini yeniden tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Hatırlatmaca Etkinliği

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsaminda "Hatırlatmaca"etkinliği yapıldı.Öğrenciler kendilerine verilen kağıtlarda yazan kelimelerin hangi kelimeyi hatırlattığını bulmaya çalışırken keyifli anlar yaşadı.

Bugün 8. sınıflarımıza yönelik, mezun öğrencimiz ve şu anda Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı TCSG GÜVEN gemisinde görev yapan SG Teğmen Yağmur İrem BAYBAL meslek tanıtımı semineri gerçekleştirdi.

Okulumuzdan mezun olan değerli öğrencimize vefası ve katılımı için teşekkür ediyor,görevinde başarılar diliyoruz.

Bugün 7. ve 8. sınıf öğrenci velilerimize yönelik rehberlik servisi tarafından " Çocuklarda Psikolojik Sağlamlık" konulu seminer çalışması gerçekleştirildi.

Vakit ayırıp katılan velilerimize çok teşekkür ederiz.