Ahenk projesi kapsamında Rehber Öğretmenimiz Meliha KUŞ tarafından 5. ve 6. sınıf velilerimize "Kadına Şiddeti Önleme" konulu seminer verildi.Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ahenk projesi kapsamında 8. sınıflarımızla Antalya Adliyesi Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'ni ziyaret ettik.

Misafirperverliklerinden dolayı Mahkeme Başkanı Sn.Hakim Erdem ERSOY'a ve adliye personeline çok teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin Öğrencilerimizin büyük bir heyecanla beklediği Eğitimci,Yazar Dr. Bahar ERİŞ , gerçekleştirdiği söyleşisiyle ögrencilerimizin başarı yolculuğuna ışık tutmuştur.

Metin oluşturma ve canlandırma aşamalarında tamamen öğrencilerimizin emeğini gördüğümüz videolu soruların da yer aldığı söyleşi için "Başarı Nedir?" videosu ve yazar konuğumuzun özgeçmiş videosu da okulumuzun imkanları ve öğrencilerimizin çalışmalarıyla oluşturulmuştur.

⭐️⭐️⭐️

Katılımıyla bizi onurlandıran, öğrencilerimize yakın ilgi gösteren Dr.Bahar ERİŞ'e teşekkür ediyor, tüm çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yeşilay haftası dolayısı ile yaptığımız afiş yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenimize teşekkür eder, ödül kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

07.03.2022 günü okulumuzda Jandarma Arama Kurtarma Tim Komutanlığı (JAK) tarafından 1-7 Mart Deprem Haftası Kapsamında Deprem Eğitimi icra edilmiştir.

Jandarma Arama Kurtarma Tim K.lığı tarafından;

-Depremin tanımı

-Deprem öncesinde,sırasında ve sonrasında alınacak tedbirler

-Deprem Çantasının Hazırlanması

-Jandarma Arama Kurtarma Timlerinin Faaliyetleri

konularını içeren deprem eğitimi verilmiştir.Öğrencilere deprem anında yapılacaklar konusunda videolar izletilmiştir.Jandarma Arama Kurtarma timlerinin görevlerde kullandıkları Arama Kurtarma ve İz Takip Köpekleri öğrencilerin yoğun ilgisini çekmiştir.Bilgilendirme faaliyetinin sonunda tüm okul öğrenci ve öğretmenleriyle deprem tatbikatı yapılmış ve öğrencilerle toplu fotoğraf çekimi yapılarak faaliyet vukuatsız olarak sona ermiştir.

Ahenk projesi kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize yönelik kariyer günleri etkinliģimizde Eczacı Ebru KAPLAN'ı ağırladık.Kendisine katılımı için çok teşekkür ederiz.

Ahenk projesi kapsamında kariyer günlerimizde Aile Hekimi Dr Raife Candan KAPLAN bilgi ve tecrübelerini 8. Sınıf öğrencilerimize aktardı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Ahenk Projesi kapsamında bugün Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ramazan GÖK Bey bilgi ve tecrübelerini 8. Sınıf öğrencilerimize aktardı. Kendilerine cok teşekkür ediyoruz.

28.02.20022 tarihinde okulumuz Harezmi proje odasında mangala turnuvası yapılmıştır.

Ahenk projesi kapsamında 5. ve 6. sınıf öğrencilerimize rehberlik servisi tarafından 'İhmal ve İstismar' konulu seminer çalışması yapıldı.

Ahenk projesi kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizle üst ögrenim kurumlarını tanıtmak amacıyla Spor Lisesi'ni ziyaret ettik.Tüm öğretmen,idareci ve ögrencilere misafirperverlikleri içıin teşekkür ederiz.

Ahenk projesi kapsamında 8. sınıf  öğrencilerimizle üst öğrenim kurumlarını tanımak amacıyla Gülveren Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik.Tüm öğretmen,idareci ve öğrencilere misafirperverlikleri için teşekkür ederiz

Ahenk projesi kapsamında 8. sınıf ögrencilerimizle üst ögrenim kurumlarını tanımak amacıyla TOBB Fen Lisesi'ni ziyaret ettik.Tüm öğretmen,idareci ve öğrencilere misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Okulumuz  emekli müdürlerinden Sayın  Mustafa TAVALI'nın okulumuza teşriflerinden  mutluluk ve onur duyduk.Kendilerine cok teşekkür ediyoruz .

7.sınıflarda Sosyal Bilgiler dersinde yazı çeşitlerinden Fenike alfabesi ile kil üzerine yazı çalışması yapıldı. Bugün kullandığımız Latin alfabesinin temeli Fenike alfabesine dayanmaktadır. Bilginin aktarılması, saklanması ve depolanmasında geçmişten günümüze yazı ve kağıt bulunmadan önce yazı yazılan kil tabletleri önemine vurgu yapıldı. Öğrenciler için farklı ve eğlenceli bir etkinlik oldu.